T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / BÜYÜKŞEHİR - Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Öğretmen Buluşması Kurumumuzda Gerçekleşti

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk #ÖğretmeninEmeğiSohbetinDemi Buluşması, Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katılımıyla ilimizde göreve başlayan aday öğretmenlerimizle kurumumuzda gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, ondokuzuncusu gerçekleştirilen buluşmada ilimize atanan 137 aday öğretmenimizden merkez ilçeler ile Ferizli ve Söğütlü ilçelerinde görev yapan 28 öğretmenimizle bir araya geldi.

Farklı kademe ve branşlarda görev yapan öğretmenlerimiz, ilimize ve okullarına uyum süreçleri ile ilgili yaşadıkları deneyimlerini paylaştılar. 

Müdürümüz Savaşçı, okul binalarının öğrenci ve öğretmenler ile hayat  bulduğunu ifade ederken İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak her konuda öğretmenlerimize destek olacaklarını belirtti. 

14-09-2023

 

 Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kaleme aldığı mektupta da dile getirdiği gibi Cumhuriyetimizin 100. yılını "Türkiye Yüzyılı"na taşıyacak öğretmenlerimizle birlikte hasbihâl etmekten mutluluk duyduğunu belirten Müdürümüz Savaşçı, yeni eğitim-öğretimin yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı, başarılı ve sağlıklı olmasını temenni etti.

14-09-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.09.2023 - Güncelleme: 14.09.2023 10:29 - Görüntülenme: 103
Kaynak: İl Milli Eğitim Web Sitesi
  Beğen | 0  kişi beğendi