SAKARYA / BÜYÜKŞEHİR - Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Mrt

Personellerimiz ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz iftar buluşması için tüm katılım sağlayanlara teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Paydaş Toplantılarının ilki kurumumuzda gerçekleşti.

Mrt

Büyükşehir Öğretmenevi personeli olarak Müdürümüz Coşkun Bakırtaş'ı ziyaret ettik.

Kendisine yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi ilettik.

Mrt

ERENLER ŞUBEMİZDE GRUPLAR İÇİN İFTAR VERİLMEKTEDİR.

Ara

İlimiz genelindeki tüm kademelerde din öğretimi alanında öneri, imkân ve fırsatları değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Çalıştayının açılışına, Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen, Eğitim Ortamları, Öğrenci İşleri, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Oğuzhan Özkan, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, protokol üyeleri ve okul-aile birliği temsilcileri ile akademisyenler katıldı.

Kas

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında görev alan öğretmen ve öğrencilerimizle kurumumuzda düzenlenen programda bir araya geldi. İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın nezdinde emeği geçenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

Ekm

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi alanlarında 11 ve 12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Erasmus Deneyim Paylaşımı Zirvesi kurumumuzda başladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk #ÖğretmeninEmeğiSohbetinDemi Buluşması, Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katılımıyla ilimizde göreve başlayan aday öğretmenlerimizle kurumumuzda gerçekleştirildi.